Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12 uur voor reserveringen of informatie.

Catering op maat

Op zoek naar een cateraar in de regio? Bistro de Postkoets is gespecialiseerd in verschillende soorten catering:

Bistro de Postkoets is onlangs een samenwerking aangegaan met Biertent.com uit Eibergen. Daardoor is de catering van de Postkoets nog aantrekkelijker geworden. Ook voor grote Cateringen kan door deze samenwerking een all-in prijs worden gehanteerd inclusief een grote tent met alles erop een eraan. En dat is redelijk uniek. De catering van Bistro de Postkoets zegt zich inmiddels voort als ‘uitstekend en voor een mooie prijs’. Maar het kan eigenaar Sjoerd Franke nooit mooi genoeg zijn voor de klant. De all-in prijzen van de Postkoets bieden veel, héél veel. Tegen een zachte prijs per persoon hoef je de deur niet uit voor het geven van een feest. De Postkoets regelt de catering voor u of het nou in Hengelo, Enschede of Eibergen en omstreken is ,,Allemaal voor die ene vaste prijs”. Bedrijfsfeesten en cateringen voor groepen van 20 tot 300 en zelfs tot 500 personen worden in één keer razend interessant als je door Bistro de Postkoets de catering laat verzorgen.

De voordelen

  • Een vaste prijs per persoon
  • Tent wordt gratis meegeleverd
  • Groepen van 20 tot 500 personen

,,Je merkt dat bedrijven de laatste tijd minder in beeld zijn voor dit soort feesten. Simpelweg omdat het non-food gedeelte veel te veel kosten met zich meebrengt. Daar hebben we een mooie oplossing voor gevonden in de samenwerking met Biertent.com van Mark pit uit Eibergen.” De Postkoets heeft de grote zaal inmiddels verder uitgebreid voor grotere feesten en diners in de lokaliteit aan de Blankenburg. Franke: ,,En onze cateringen worden overal bezorgd dus met name Enschede Hengelo Eibergen en omstreken.

De all-in prijzen van de Postkoets bieden veel, héél veel. Tegen een zachte prijs per persoon hoef je de deur niet uit voor het geven van een feest. De Postkoets regelt het van a tot z in de regio van Hengelo, Enschede, Eibergen en andere plaatsen in de buurt.

Video van De Biertent

Contact opnemen
Call Now Button