Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12 uur voor reserveringen of informatie.
Home » Het kleine feestelijke buffet

Hors d ’oeuvres
Bestaande uit.

  • Aardappelsalade of kip kerriesalade
  • Zalmsalade
  • Rundvleessalade

Rauwkosten

  • Wittekool rauwkost
  • Frisse slasoorten met frambozendressing
  • Gerookte zalm
  • Haringfilet
  • Gerookte palingfilet
  • Noorse garnaaltjes
  • Ardennerham met meloen
  • Champignon paté
  • Cervelaat
  • Gerookte kipfilet

Warme componenten

  • Gebakken satévlees van de Postkoets met warme satésaus
  • Kipfilet met een roomsaus van pesto
  • Schnitzeltjes met zigeunersaus
  • Varkenshaasoester met champignon roomsaus
  • Gehaktballetjes met warme jus of een tomatensaus
  • Warme groenten
  • Gebakken aardappels
  • Warme rijst met gesneden prei

(Ps. Mist u evt. een component zoals: biefstukjes, tongrolletjes of zalm dan wordt er een meer prijs van €3, 50p.p extra gerekend. Warme sauzen zijn bij te bestellen of evt. om te wisselen met een standaard saus)

  • Het buffet wordt verzorgd met koude sausjes en stokbrood en kruidenboter
  • Geleverd met borden, bestek, opschep servies en servetten.
  • Het apart serveren van warme sauzen bij de hoofdgerechten is niet mogelijk i.v.m. kwaliteitswaarborging

Prijzen

Het menu is voor 6 tot 15 personen – 23,50 euro per persoon.
Buffet Royale is vanaf 20 personen.
Buffet de luxe is vanaf 15 personen.

We bieden onze buffetten aan met verschillende koude sauzen, samen met gesneden stokbrood. We zorgen voor borden en bestek, en het opruimen achteraf doen wij. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Call Now Button