Home »
Als alternatief voor de feestdagen.
Hors d ’oeuvres
Bestaande uit.
- Aardappelsalade of kip kerriesalade
- Zalmsalade
- Rundvleessalade
Rauwkosten
- Wittekool rauwkost
- Frisse slasoorten met frambozendressing
- Gerookte zalm
- Haringfilet
- Gerookte palingfilet
- Noorse garnaaltjes
- Ardennerham met meloen
- Champignon paté
- Cervelaat
- Gerookte kipfilet
Warme componenten
- Gebakken satévlees van de Postkoets met warme satésaus
- Kipfilet met een roomsaus van pesto
- Schnitzeltjes met zigeunersaus
- Varkenshaasoester met champignon roomsaus
- Gehaktballetjes met warme jus of een tomatensaus
- Warme groenten
- Gebakken aardappels
- Warme rijst met gesneden prei
(Ps. Mist u evt. een component zoals: biefstukjes, tongrolletjes of zalm dan wordt er een meer prijs van €3, 50p.p extra gerekend. Warme sauzen zijn bij te bestellen of evt. om te wisselen met een standaard saus)
- Het buffet wordt verzorgd met koude sausjes en stokbrood en kruidenboter
- Geleverd met borden, bestek, opschep servies en servetten.
- Het apart serveren van warme sauzen bij de hoofdgerechten is niet mogelijk i.v.m. kwaliteitswaarborging
Prijzen
Het menu is voor 6 tot 15 personen – 21,50 euro per persoon.
Buffet Royale is vanaf 20 personen.
Buffet de luxe is vanaf 15 personen.