Home » Het kleine feestelijke buffet

Hors d ’oeuvres
Bestaande uit.

  • Aardappelsalade of kip kerriesalade
  • Zalmsalade
  • Rundvleessalade

Rauwkosten

  • Wittekool rauwkost
  • Frisse slasoorten met frambozendressing
  • Gerookte zalm
  • Haringfilet
  • Gerookte palingfilet
  • Noorse garnaaltjes
  • Ardennerham met meloen
  • Champignon paté
  • Cervelaat
  • Gerookte kipfilet

Warme componenten

  • Gebakken satévlees van de Postkoets met warme satésaus
  • Kipfilet met een roomsaus van pesto
  • Schnitzeltjes met zigeunersaus
  • Varkenshaasoester met champignon roomsaus
  • Gehaktballetjes met warme jus of een tomatensaus
  • Warme groenten
  • Gebakken aardappels
  • Warme rijst met gesneden prei

(Ps. Mist u evt. een component zoals: biefstukjes, tongrolletjes of zalm dan wordt er een meer prijs van €3, 50p.p extra gerekend. Warme sauzen zijn bij te bestellen of evt. om te wisselen met een standaard saus)

  • Het buffet wordt verzorgd met koude sausjes en stokbrood en kruidenboter
  • Geleverd met borden, bestek, opschep servies en servetten.
  • Het apart serveren van warme sauzen bij de hoofdgerechten is niet mogelijk i.v.m. kwaliteitswaarborging

Prijzen

Het menu is voor 6 tot 15 personen – 15 euro per persoon.
Buffet Royale is vanaf 20 personen.
Buffet de luxe is vanaf 15 personen.

Call Now Button