Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12 uur voor reserveringen of informatie.

Catering Eibergen

De heerlijkste canapé met gerookte zalmfilet en bieslooksaus, Boeuf Stroganoff, Ardennerham met meloen en varkenshaasoesters met roomsaus. Het zijn zomaar een paar gerechtjes uit een mooi opgediend veelzijdig buffet met voor ieder wat wils. Zoekt u ook zoiets of heeft u een ander lekker idee voor de catering van uw gelegenheid? Bijvoorbeeld een heerlijke barbecue? Bistro De Postkoets levert zeer diverse catering in Eibergen en omstreken en dat al vanaf 10 personen (barbecuepakketten). Heeft u catering nodig tot 500 personen? Ook dan kunt u bij ons uw menu of buffet samenstellen. Ontdek onze cateringmogelijkheden in Eibergen!

Contact opnemen

Onze buffetten in Eibergen

U hebt bij ons altijd een zeer ruime keuze uit diverse soorten buffetten. U kunt bij ons kiezen uit de volgende cateringbuffetten:

  • Barbecuepakket (vanaf 10 personen)
  • Buffet Royal
  • Stamppotbuffet
  • Buffet Speciaal De Luxe

Al onze buffetpakketten zijn inclusief bestek, borden en servetten en te bestellen vanaf 15 personen op het barbecuepakket na. Daarnaast is het een optie om een buffet af te nemen inclusief drankarrangement of als all-in arrangement. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden of meer informatie als u meer wilt weten over de buffetmogelijkheden of ons All-in arrangement.

De service van catering Eibergen

Bistro De Postkoets is al jarenlang een zeer aantrekkelijke cateraar voor buffetten in Eibergen en omgeving. Mensen in de omgeving weten dat ze voor goed eten in Eibergen bij ons moeten zijn. Waarom?

 • Wij leveren een uitstekende kwaliteit tegen een zeer goede prijs;
 • All-in arrangementen inclusief tent, drank, bar en koeling, feestverlichtingen en statafels zijn mogelijk;
 • Catering is al mogelijk vanaf 10/15 personen, maar groepen van 20 tot 500 personen zijn ook geen enkel probleem;
 • Grote tent met alles erop en eraan wordt gratis meegeleverd (bij groepen*);
 • Keuze uit zeer diverse buffetten in Eibergen;
 • Wij bezorgen in de omgeving Enschede, Hengelo en Eibergen.

bier en hapjes in Eibergen

Wilt u goed uitpakken met de catering, maar wel precies dat serveren waar uw gasten gewoon echt blij van worden? Kies dan voor onze combinatie van bier en hapjes in Eibergen. Wij kunnen u zowel een verscheidenheid aan hapjes bieden als een compleet buffet inclusief drankarrangement (4,5 uur onbeperkt wijn, fris en bier exclusief buitenlands gedistilleerd).

Wij werken nu samen met Biertent.com waardoor we zeer voordelig catering, drankjes én een mooie partytent kunt leveren zonder dat u voor die laatste extra kosten betaald.

Smokey bbq huren

Wilt u graag barbecueën? Bij een barbecue met familie en/of vrienden hoort natuurlijk een mooie, grote smokey bbq. Bij ons kunt u een smokey bbq huren tegen een voordelige prijs. Waneer u een barbecuepakket bij ons besteld, krijgt u onze professionele bbq erbij met gasfles, bestek, borden en servetten. Ook als u een bbq wilt huren, bent u voordelig uit bij ons, want van ons krijgt u de professionele, grote, smokey bbq.

Bedrijfscatering Eibergen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar bedrijfscatering in Eibergen? Of dit nu om catering in Eibergen gaat in de vorm van diverse lekkere amuses en hapjes of om complete buffetten in Eibergen; wij regelen het voor u. Ook voor grote groepen kunt u voor een all-inn prijs bij ons terecht waardoor u zeer voordelig uit bent. Vaak gaan er veel kosten naar het non-food gedeelte bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Als u via ons bedrijfscatering besteld, dan zorgen wij dat u er gratis feestverlichting, enkele statafels en een grote partytent bij krijgt. Vraag vooral even naar de mogelijkheden die u bij ons heeft als bedrijf, dan leggen we deze graag aan u uit.

Neem contact op

Wilt u graag door ons uw catering in Eibergen laten verzorgen? Dat doen we maar al te graag voor u. U kunt via onze website uw aanvraag indienen en in het formulier al exact aangeven wat u wel en niet wilt in uw pakket. Kies één van onze buffetten of ga voor hapjes in Eibergen. Speciale dieetwensen kunt u altijd bij ons aangeven, dan houden we hier rekening mee. Liever even bellen? Dat is geen enkel probleem, u kunt ons bereiken op 053 – 5728794. Wij komen uw bestelling altijd op locatie leveren, of het nu gaat om catering voor 10 personen of om bedrijfscatering in Eibergen voor 400 man.

Contact opnemen
Call Now Button