Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12 uur voor reserveringen of informatie.

Catering in Hengelo

Catering in Hengelo nodig? Bistro De Postkoets is in de omgeving Enschede, Hengelo en Eibergen dé cateraar voor hapjes, buffetten en all-in arrangementen. Voor goed eten in Hengelo voor uw feestje of een groot evenement moet u bij Bistro De Postkoets zijn. Wij kunnen uw catering in Hengelo verzorgen vanaf 10 tot wel 500 personen. Bekijk ons scherpe prijzen en heerlijke arrangementen direct online!

Contact opnemen

Over Bistro De Postkoets

Bistro De Postkoets is een restaurant en cateraar met hoogwaardige kwaliteitsgerechten. Dankzij de zeer uitgebreide buffetten en all-in arrangementen hoeft u om een feestje te organiseren gewoon niet meer de deur uit! Bistro De Postkoets kan het allemaal voor u regelen en komt alles uiteraard bij u op locatie leveren. Ontdek alle diverse mogelijkheden en bel ons gerust om eigen ideeën te bespreken.

Tijd voor een barbecue!

Wit u graag een mooie barbecue organiseren voor vrienden en/of familie? Bij Bistro De Postkoets kunt u een professionele smokey bbq huren. U krijgt van ons een mooie grote smokey bbq waarop u snel het heerlijkste verse vlees bereidt voor uw gasten. Heeft u wel interesse in een bbq huren in combinatie met de lekkerste veelzijdige zelf samen te stellen barbecuepakketten? U vind ons barbecuepakket op onze website.

Onze barbecuepakketten zijn al te bestellen vanaf 10 personen en inclusief een professionele smokey barbecue met gasfles, bestek, borden en servetten.

Catering: buffetten in Hengelo

Goed eten in Hengelo kan in vele vormen komen als we het hebben over catering. Eén van onze favorieten is ons hoogwaardige buffet. Bij ons kunt u uw buffet kiezen (en samenstellen) op basis van uw wensen. Wij bieden diverse buffetten in Hengelo aan met eten en hapjes die passen bij verschillende seizoenen en smaken. U kunt kiezen uit de volgende buffetten wanneer u onze catering in Hengelo bestelt:

De buffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen en worden bij u op locatie geleverd inclusief warmhoudbakken, bestek, borden en servetten.

Bedrijfscatering in Hengelo

Wij leveren ook bedrijfscatering en kunnen groepen tot 500 personen aan. Wilt u gebruikmaken van onze bedrijfscatering en gaat het om een groep vanaf 80 personen? Dan mag u ons even mailen of bellen. Eventuele wensen kunt u altijd aan ons doorgeven, dan komen wij vervolgens met een mooie samenstelling van hapjes en/of gerechten voor uw evenement.

Kies voor een all-in arrangement

Zowel bij al onze buffetten als hapjesarrangementen kunt u kiezen voor een all-in arrangement. Kiest u hiervoor, dan krijgt u het volgende standaard bij uw bestelling:

  • Een tent van 3×6 meter
  • Bar en koeling
  • Feestverlichting
  • 3 statafels
  • Drankarrangement voor maximaal 4,5 uur met wijn, fris en bier (exclusief buitenlands gedistilleerd)
  • Optioneel: aanwezigheid van een medewerker van Bistro De Postkoets in overleg

Onze all-in prijzen zijn extreem voordelig. Normaal betaalt u velen malen meer voor dit complete pakket. In ons all-in arrangement betaalt u vooral gewoon voor het goede eten dat u bezorgd krijgt in Hengelo. Het non-food gedeelte (statafels, tent, verlichting, bar, etc.) hebben we voor u zo goedkoop mogelijk gemaakt. Dit kunnen wij u aanbieden dankzij onze samenwerking met biertent.com. Als ondernemers besloten we samen dat we mooie aangeklede feesten met écht goede catering in Hengelo haalbaar wilden maken voor iedereen. Door samen te werken, kunnen we u voordelig onze all-in arrangementen aanbieden voor een zachte prijs.

Catering in Hengelo regelen

Heeft u een eigen idee wat betreft de invulling van uw catering in Hengelo? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen mag u ook altijd ons contactformulier invullen. Wij zijn daarnaast te bereiken op 053 – 5728794 en info@bistrodepostkoets.nl.

Contact opnemen
Call Now Button