Home »
Vegetarisch menu
4-gangendiner
Voorgerechten
Gebakken geitenkaas tagliatelle / basilicumroomsaus |
Tomatensalade en mozzarella gesneden tomaten / plakjes mozzarella / rucola / balsamicodressing |
Dordonge Gefrituurde champignons / knoflooksaus |
Bietencarpaccio en chioggia biet olifjes / geitenkaas / creme fraiche |
Tussengerechten
Uiensoep Franse uiensoep / gegratineerd met een kaas crouton |
Heldere bouillon groenten / bospaddensoelen |
Mosterdroomsoep friszurige-zoete soep / blokjes paprika / preiringen |
Tomatenroomsoep verse blokjes tomaat / preiringetjes |
Hoofdgerechten
Gevulde champignonspiesen warme pasta / blue stilton / saus van paprika |
Lasagne van brie en tomaat gergrilde courgette / tomaat / kaas / basilicum / pesto / mozzarella |
Gevulde ananas verse vruchten / kerriesaus / gegratieneerd met kaas / timbaaltje van wite rijst |
In de oven gegrilde paprika gevuld met groenten van het seizoen / bulgar / rijst / overgoten met kaas / pasta / roomsaus |
Desserts
Voor het dessert kunt u een keuze maken uit onze gevarieerde dessertkaart. De prijs van het dessert is bij de prijs inbegrepen bij dit vegetarisch menu.
Losse componenten
Voorgerechten | € 8,95 |
Soepen | € 5,50 |
Hoofdgerechten | € 19,50 |
Dessert | de prijs wat in de dessertkaart achter het dessert staat |