Lezersmenu 30 juni t/m 30 september

Voorgerecht

Festivalcoupe van gerookte kip en pasta

Een salade van huisgerookte kipfilet met pasta, appel, paprika en kerriemayonaise.

Dordogne (gefrituurde champignons)

“Lekker klassiek en een bestseller “gefrituurde champignons met zomerse salade en knoflooksaus

Coupe van Pulled pork

“Uit eigen keuken “geserveerd in een glas” aangemaakt met cous/cous, ananas en smokey bbqsaus

Tussengerecht

Courgette roomsoep

Roomsoep van courgette en reepjes gevogelte

Romige zoutzure mosterdroomsoep

Met uitgebakken bacon

Heldere vissoep

Gevuld met garnalen, fijngesneden vis en reepjes prei

Hoofdgerecht

Trilogie van zalmfilet, bief en varkenshaas

Biefstukje, op de huid gebakken zalm gen een stukje varkenshaas geserveerd met een saus van paprika

Smoked beef

Tournedos met een diepgetrokken rode wijnsaus, champignons, paprika pepertjes en geglaceerde ui

Zeebaarsfilet met zeeduivel en witvis

Gecombineerd met een saus van basilicum pesto saus

Varkenshaas gevuld met een “dux elle”

Varkenshaas gevuld met fijngesneden champignons paprika truffeltapenade en basilicum crème geserveerd met champignonroomsaus

Nagerecht

Panna cotta van verse aardbeien

Met luchtige mouse van bramen en huisgemaakt sorbetijs.

Sorbet

Gewoon zoals het hoort met lekker veel ijs en vruchten

Parfait van sinaasappel en munt

Luchtig ijs met een coullies van blauwe bessen

Bavarois van abrikoos

Met gelei van rode bessen en saus van witte chocolade

En aangeboden door de krant 1 welkomstdrankje

€ 25,00 euro pp

De mogelijkheden van Bistro de Postkoets

Een heerlijk diner tijdens een avond uit? Een feest speciaal voor u op maat gemaakt? Catering aan huis of op locatie?

Bistro De Postkoets is dé plek voor een smakelijke en gezellige avond uit, een onvergetelijk feestje, of gewoon een lekker menu voor thuis!