Lezersmenu 15 okt t/m 15 januari

Voorgerecht

Huisgerookte eendenborst

Dungesneden eendenborstfilet met een waldorfsalade en

Honing-sinaasappel vinaigrette

Gegratineerde gamba’s

“Een Pannetje gevuld met gamba’s en groente boeket geserveerd in kruidenboter en gegratineerd met kaas en Parmezaan.

Winterse salade met gefrituurde champignons

Krokante champignons in een laagje van bierbeslag. Geserveerd met salade en gorgonzolasaus

Carpaccio ossenhaas

Carpaccio van ossenhaas met rucola en mosterddressing

Tussengerecht

Pompoensoep

Met een rijkelijke vulling van vruchtvlees en gerookte kipblokjes

Spinazieroomsoep

Met hoenderfilet

Wildbouillon

Heldere wild consommé met poulet van wild en paddenstoelen

Romige bospaddenstoelen roomsoep

Verrijkt met gebakken bospaddenstoelen en opgeslagen room

Hoofdgerecht

Trilogie vis en vlees

Gebakken eeendefilet met een stukje ossenhaas en tilapiafilet met mosterdsaus

Hertenfilet

Met bordelaise saus en gebakken bospaddenstoelen.

Tournedos van varkenshaas

Varkenshaas omwikkeld met serranoham en begeleid met een saus van champignonroom en truffel

Duo vis tilpiafilet met heekfilet

Geserveerd met jus van kreeft en pernod

Nagerecht

Bavarois van bitterkoekjes

Met een bolletje malagaijs

Creme brulee van irish coffee

Creme van vanille met irishcoffe geserveerd met mokkaijs

Parfait van bosbessen met dakje van pistache

Huisgemaakt luchtig ijs met een laagje van pistachnoten in pisangsaus

Vanille griesmeel bavarois met roodfruit

Met vanilleijs

En een kopje koffie of thee achteraf

€ 27,50 euro pp

En aangeboden door de krant,1 aperitief bij binnenkomst

Dit menu inclusief bij elke gang een bijpassende wijn €39,95

De mogelijkheden van Bistro de Postkoets

Een heerlijk diner tijdens een avond uit? Een feest speciaal voor u op maat gemaakt? Catering aan huis of op locatie?

Bistro De Postkoets is dé plek voor een smakelijke en gezellige avond uit, een onvergetelijk feestje, of gewoon een lekker menu voor thuis!