Home » Lezersmenu

Lezersmenu

Voorgerecht:

-spies dordonge  

Krokante champignons/ bierbeslag/warme knoflooksaus

-Carpaccio van ossenhaas

Gevuld met een basilicumcrème/slasoorten/pijnboompitjes/honing-mosterddressing.

 –spiesje met reuze garnalen  

Op een nestje van pasta en diverse groentes/kruidenolie /gorgonzolasaus 

-gebakken geitenkaasje 

Gemengde salade /frambozengel/balsamico dressing 

Tussengerecht:

Consommé van wild

 Vleespoulet/groente parels

Bisque d’ Homard

 Kreeftensoep/schaaldieren

Tuinkruidenmosterdsoep 

Krokante bacon 

-spinazieroomsoep 

Kipreepjes /paprikablokjes

Hoofdgerecht:

-Vlees Plate,

Biefstukje vd haas/ gevogelte/ zacht gegaarde sukade/ Honingtijmsaus

-Duo vis/vlees

Biefstukje vd haas / zeeduivel/ varkensoester/ paprikasaus

 -Trilogie van vis,

Zeeduivel/ tongrolletje/ baars filet/ wittewijnsaus/garnalen

-varkenshaasje en biefstuk vd haas 

Medaillons van varkenshaas, ossenhaas /champignons/ roomsaus

Dessert:

Crème brûlée likeur 43

Crème /vleugje likeur 43/vanille/ bananenijs/ toffee karamel

-lava cake

Warme chocoladecake en overgoten met chocoladesaus

-Coupe Cerise

Vanille-ijs/warme kersen/mini wafel

– Bavarois van conference peer

Call Now Button