Home » Lezersmenu

Lezersmenu

Voorgerecht:

-Spies dordonge  

Krokante champignons/ bierbeslag/warme knoflooksaus

-Carpaccio van ossenhaas

Gevuld met een basilicumcrème/slasoorten/pijnboompitjes/honing-mosterddressing.

 -Trio van vis

 Gerookte zalm/verse tonijn/garnalen /wasabi /parels van komkommer en avocado  

-Gebakken geitenkaasje 

Gemengde salade /frambozengel /balsamico dressing 

Tussengerecht:

Pompoenen soep 

Met reepjes kipfilet/room

Courgetteroomsoep

 Garnalen/room

Mosterdsoep 

Krokante bacon/sucade 

Bospaddenstoelen wildbouillon

Bospaddenstoelen /Cress /room

Hoofdgerecht:

-Entrecote (green egg) bereid 

Gegrild en met kruidenboter

-Zeewolfilet / biefstuk vd haas 

Biestukje/zeewolfilet met een fijne lichte paprikasaus

-Getrancheerde eendenborstfilet

Gebakken eendenborstfilet/saus van sinaasappel 

-Trilogie van Zeebaars, zalm, zeeduivelfilet

Wittewijnsaus/garnalen

Parelhoen filet met een saus van bospaddenstoelen 

Parelhoen/bospaddenstoelen/rodenwijnsaus/

-Vlees Plate

 Biefstukje vd haas/ gevogeltefilet/ varkenshaasoester/ kruidenboter

Dessert:

Crème brûlée van Vanille

Crème /vleugje likeur 43/vanille/ cassis ijs

-lava cake

Warme chocoladecake en overgoten met chocoladesaus

-Coupe Cerise of dame blanche

Vanille-ijs/warme kersen/mini wafel/chocoladesaus

– Bavarois van bitterkoekjes/ conference peer

Bavarois van bitterkoekjes / caramel/vanille-ijs/ peer

Call Now Button