Lezersmenu

Voorgerecht

Huisgerookte snoekbaarsfilet en zalmfilet

Met een bulgarsalade, wakame en gelei van Citrus

-boomstammetje van Carpaccio

Gevuld met een tonijnsalade geserveerd met een vinaigrette van groene kruiden en kappertjes druppels mosterdmayo

Gebakken geitenkaas en garnalen

Met een salade van rucola, Italiaanse spaghetti,

gelei van frambozen en balsamico dressing

Champignons Dordogne

Spies van gefrituurde champignons in bier beslag met onze vertrouwde knoflooksaus

– Tussengerecht:

-Consommé van kalf,

 Heldere kalfs bouillon met kervel gevuld met een ravioli en groene erwten

-Bisque d’ Homard ,

Romige kreeftensoep gevuld met fijne schaal en schelpdieren

-Rode linzensoep

Met fijne reepjes gerookte kipfilet en blokjes courgette

Tomaten basilicum crème soep

Met reepjes tomaat, rundvlees en groenten

Hoofdgerecht:

Vlees Plate van ossenhaas, varkenshaas en bavette

 Met paddenstoelen en vadouvansaus gegarneerd met krokante bacon.

-Duo van entrecote en rode mul filet

Met een tuinkruidenmosterdsaus en scampi’s

-Trilogie van vis

Met zalm, rode mul filet en zeebaars, geserveerd met Noordzee garnaaltjes,
verse dille en saffraan saus

Varkenshaasfilet
met gegrilde gesmolten kaas en een champignon-truffelroomsaus.

Dessert:

-Tiramisu van de cheffin

Met karamelijs en koffiesiroop

Aardbeienbavarois met brownie

Griekse yoghurt met daarbij een bavarois van aardbei voorzien van een jasje chocoladeglazuur geserveerd met een saus van munt

Coupe Dame blanche

Een klassieker, vanille-ijs met chocoladesaus

-Crème de Catalaan,

Onze niet weg te denken crème brûlée van kaneel

met een bolletje ijs van cookie

En aangeboden door de krant 1 welkomstdrankje €27,50 per persoon
Dit menu bij elke gang een bijpassende wijn €39,95 per persoon