Kom de sfeer en heerlijke gerechten proeven in ons restaurant.

Bij ons heeft u geruime keuze uit gerechten. Kijk hiervoor op onze à la carte kaart en dessertkaart.
Bekijk tevens onze ons nieuwe lezersmenu.

Onze koks bereiden alle gerechten met veel zorg en passie voor u.

Dieetwensen? Geeft het aan ons door en wij houden er rekening mee. Ook glutenvrij eten is mogelijk bij vrijwel ieder gerecht door de verse producten waar wij mee werken.

Natuurlijk hebben wij ook een wijnkaart, zodat u de best passende wijnen bij uw gerechten kunt uitkiezen.

Voor de kinderen is er een aparte kaart, bekijk hier de kinderkaart.

A la carte kaart

Voorgerechten

Vitello tonnato
Fijn gesmoorde kalfshaas met tonijnmayonaise.
€10,75
Rundercarpaccio
Zeer dungesneden ossenhaas met een basilicumcrème, pijnboompitten en Pecorino kaas en een dressing van honing en mosterd.
€10,25
Gerookte eendenborstfilet
Gerookte eendenborstfilet geserveerd met een cilinder van aardappelsalade en gekonfijte sinaasappel.
€11,25
Drieluik van gerookte vis
Gerookte zalm met paling, heilbot, garnalen en een frisse salade.
€11,50
Rouleau van ossenhaascarpaccio en lamspastrami van de Green Egg
Gevulde carpaccio met couscous, gerookt lamsvlees van de Big Green Egg en een kerrie mayonaise.
€10,25
Ceaser salade (keuze uit schaaldieren, rund of kip)
Heerlijke samengestelde salade van diverse groenten en gegrilde courgette met een saffraan jus.
€9,75

Soepen

Bospaddenstoelensoep met madeira
Heldere bouillon met verse groenten en ossenstaartvlees.
€4,75
Prei roomsoep met paling
Geserveerd met gerookte paling uit de Dinkel, een mousse van crème frâiche en munt.
€5,75
Licht gebonden erwtensoep
Lekker met vlees en groenten.
€5,75
Franse uiensoep
Hier wordt deze soep klassiek gemaakt en gegratineerd met crouton en roomkaas.
€5,50
Mosterd-venkelcrème soep
Met fijngesneden champignons, venkel, verse room en zacht gegaarde kalfssukade.
€5,75
Haaksbergse Goulash soep
De soep waar deze keuken al lang om bekend staat. Rijkelijk gevuld met rundvlees, varkensvlees en paprika zoals hij wezen moet!
€5,75

Warme voorgerechten

Champignons zoals in de Dordogne
Krokant gebakken champignons in een laagje van bierbeslag. Geserveerd met een pittige knoflooksaus.
€8,75
Pulled pork met risotto
Zacht gegaarde en smoked varkensvlees op een specialistische manier bereid met een barbecuesaus.
€9,75
Gegratineerde mosselen, gamba’s of slakken
Keuze uit mosselen, gamba’s of slakken. Alle drie voorzien van een samenstelling met fijngesneden champignons, prei en ui. Af gegratineerd in kruidenboter.
€8,75
Krokante kipfilet
Gemengde slasoorten van onder ander rucola, veldsla en mizuna en gebakken krokante kip.
€9,75
Gebakken zwezerik
Geserveerd met een puree van knolselderij, saus van mango en witte port.
€10,25

 

Hoofdgerechten grill (bereid op de Big Green Egg)

Spies “De Postkoets”
Een spies voorzien van vier soorten vlees, paprika, ui en spek. Geserveerd met stroganoffsaus.
€ 19,75
Spies Onwies
In onze bistro is er natuurlijk altijd onze topper! 1000 gram ossenhaas met saus naar keuze.
€ 29,75
Spies Hawaï
Spies met kippendijfilet en rozemarijn/tijm geserveerd met ananas, paprika en madras-saus.
€ 16,75
Saté van ossenhaas
Medaillons van de haas geregen op een spies en geserveerd met een pepersaus of satésaus.
€ 16,75
(Een specialisme van geselecteerd rundvlees uit Bommelerwaard met zorg bereid op de green egg):
Tournedos van de haas

Gegrilde Ierse biefstuk van de haas met een saus van pepertjes.
€ 26,50
Gegrilde entrecôte 300 gram
Geserveerd met kruidenboter. Liever een groter stuk? Per 50 gram €4,50 extra!
€ 27,50
Gegrilde rib-eye 300 gram
Geserveerd met kruidenboter. Liever een groter stuk? Per 50 gram €4,50 extra!
€ 27,50
Porter house steak 500 gram
The King of the T-Bone. Geserveerd met kruidenboter.
€ 28,50

Hoofdgerechten vlees (gebakken, gebraseerd)

Gegrilde varkenshaasoesters omwikkeld met spek
Geserveerd met champignon roomsaus.
€ 17,25
“Holsteiner” schnitzel
Met gebakken champignons, ui, ei en een tomaten-paprikasaus.
€ 16,75
Gebraiseerde spareribs
Gegrild en gebraiseerde varkensvleesribben met een ketjap-chilimarinade en een scherpe tomatensaus.
€ 16,75
Duo van short ribs en lamskroon
Zacht gegaarde ribben van rundvlees en rosé gebakken lamskroon geserveerd met een spicy BBQ-saus.
€ 24,75

Visgerechten

Zeebaarsfilet met Black Tiger
Op de huid gebakken zeebaars met reuzengarnalen en een tomaten-concasse basilicumsaus.
€ 21,50
Gesmoorde zalm lende
In roomboter gebakken (lichte, verrassende rooksmaak) geserveerd met een kreeftensaus en een gegrilde reuzengarnaal aan spies.
€ 21,50
Sliptongetjes
Drie sliptongetjes, fijn gebakken in de roomboter en geserveerd met gebakken vers fruit.
€ 21,50
Vispalet
Diverse soorten zoet en zout watervissen met garnalen en een dragonsaus.
€ 19,50

Senioren gerechten

Duo van kalfslever en gegrilde kalfsentrecôte van de Big Green Egg
Voorzien van een kalfsjus, gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes.
€23,50
Tongrolletjes met Black Tiger
Gebakken witvis voorzien van een oestersaus en Black Tiger.
€18,50
Duo van zalm en biefstuk
Een voortreffelijke combinatie van de zee en het land op één bord met een bijpassende hollandaise saus.
€ 21,50

Specialiteiten voor 2 pers

Chateaubriand
Een dubbele biefstuk (van de haas) gebakken en afgeblust met rode wijn. Geserveerd met groenten van paprika, champignons en ui.
€ 18,50 pp
Runderstoofpotje
Zacht gegaard rundvlees met bonen, champignons, ui paprika en met puree.
€ 16,50 pp
Boeuf stroganoff
In een pannetje geserveerd gebakken ossenhaasstukjes met stroganoffsaus en pilav rijst.
€ 17,50 pp

 

Chefs specialiteiten menu:


Voorgerechten: 

Salade van kreeft

Heerlijke samengestelde salade met kreeft, mango, brunoise van diverse groenten en gegrilde courgette met een saffraan jus.

Tartaar van ossenhaas

Met gegrilde groene asperges kwarteleitjes en een creme van mosterd.

Drieluik van gerookte vis

Een gerookte zalmfilet, paling en meerval met een yoghurtdille dressing


Tussengerecht:

Asperges soep

Met poulet van kalfsvlees en brunoise gesneden groenten

Bisque homard

Gebonden kreeftensoep met kreeftenstaartjes en garnalen

Paddenstoelenroomsoep

Romig en rijkelijk gevuld met reepjes gerookte zalmfilet en gebakken rucola


 Hoofdgerechten:

Gerookte Zalm

Huis gerookte zalm van de green egg met asperges gekookt ei en een botersaus

Kalfs entrecote

Met een Calvados saus,gedroogde abrikozen en parels van appel

Lamskroon “Wellington”

Lamsfilet met een duxelle van fijngesneden champignons, sjalot en knoflook afgebakken in bladerdeeg en voorzien van een dragon-honingjus


Nagerecht:

Een vrije keuze uit onze dessertkaart

Eventueel een kop koffie met een likeur bestaat ook uit de mogelijkheden

€47,50 per persoon

 

Heeft u een allergie?
Wij hebben een aparte allergenenkaart waar tevens ook onze vegetarische gerechten in staan.

De mogelijkheden van Bistro de Postkoets

Een heerlijk diner tijdens een avond uit? Een feest speciaal voor u op maat gemaakt? Catering aan huis of op locatie?

Bistro De Postkoets is dé plek voor een smakelijke en gezellige avond uit, een onvergetelijk feestje, of gewoon een lekker menu voor thuis!