Home »
Vegetarisch menu
4-gangendiner
Voorgerechten
| Gebakken geitenkaas tagliatelle / basilicumroomsaus |
| Tomatensalade en mozzarella gesneden tomaten / plakjes mozzarella / rucola / balsamicodressing |
| Dordonge Gefrituurde champignons / knoflooksaus |
| Bietencarpaccio en chioggia biet olifjes / geitenkaas / creme fraiche |
Tussengerechten
| Uiensoep Franse uiensoep / gegratineerd met een kaas crouton |
| Heldere bouillon groenten / bospaddensoelen |
| Mosterdroomsoep friszurige-zoete soep / blokjes paprika / preiringen |
| Tomatenroomsoep verse blokjes tomaat / preiringetjes |
Hoofdgerechten
| Gevulde champignonspiesen warme pasta / blue stilton / saus van paprika |
| Lasagne van brie en tomaat gergrilde courgette / tomaat / kaas / basilicum / pesto / mozzarella |
| Gevulde ananas verse vruchten / kerriesaus / gegratieneerd met kaas / timbaaltje van wite rijst |
| In de oven gegrilde paprika gevuld met groenten van het seizoen / bulgar / rijst / overgoten met kaas / pasta / roomsaus |
Desserts
Voor het dessert kunt u een keuze maken uit onze gevarieerde dessertkaart. De prijs van het dessert is bij de prijs inbegrepen bij dit vegetarisch menu.
Losse componenten
| Voorgerechten | € 8,95 |
| Soepen | € 5,50 |
| Hoofdgerechten | € 19,50 |
| Dessert | de prijs wat in de dessertkaart achter het dessert staat |