Lezersmenu 2025
Welkom:
Inclusief een glas welkomstprosecco
Voorgerechten
Champignons Dordogne (v)
Krokant gebakken champignons in bierbeslag, geserveerd met warme knoflooksaus.
Rundercarpaccio van Ossenhaas
Met zongedroogde tomaatjes, rucola, pijnboompitjes, olijfjes en honingmosterddressing.
Salade van Krokante Kipfilet
Laagjes van mesclunsla met krokante kip en een subtiele chilisaus.
Tapas Plate
Gerookte zalm, roze garnaal, kerrievinaigrette, parels van komkommer, Italiaanse worstsoorten, meloen en vistrilogie.
Gebakken Geitenkaasje (v)
Op een bedje van gemengde salade met balsamicodressing.
Tussengerechten / Soepen
Groentesoep
Lichte aromatische soep van seizoensgroenten, zacht gegaard met een vleugje kruiden.
Ravioli Spinazie & Cantharellen
Huisgemaakte ravioli met romige spinazie, gebakken cantharellen en mozzarella, afgewerkt met een vleugje olijfolie.
Goulashsoep
Kruidige Hongaarse soep met mals rundvlees, paprika, ui en aardappel. Hartig en vol van smaak.
Franse Uiensoep
Langzaam gesmoorde uien in rijke bouillon, met knapperige crouton en gesmolten Gruyère.
Hoofdgerechten
Huwelijk van Biefstuk & Zalmfilet
Biefstuk en zalmfilet, met mosterddragon saus en Black Tiger garnalen.
Zeewolffilet
Duo van witvis en roze garnalen met boterdillesaus.
Chateaubriand
Dubbele biefstuk van de haas, afgeblust met rode wijn, paprika, champignons en ui.
Doradefilet met Beurre Blanc
Perfect gebakken doradefilet met klassieke beurre blanc van boter, witte wijn en sjalotjes, geserveerd met seizoensgroenten.
Desserts
Crème Brûlée vanille
Romige vanillecrème met een knapperig gekarameliseerd laagje, geserveerd met kaneelijs.
Tiramisu
Met koffielikeur en stracciatella-ijs.
Dame Blanche
Klassiek dessert met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom.
Truffon Chocolate
Chocolademousse, witte chocoladeroommousse, chocoladegelei en crumble – een ultiem chocoladefeest.
Prijs:
Menu inclusief welkomstprosecco: €32,50 p.p.
Menu inclusief 3 uur onbeperkt drinken: €49,50 p.p.