Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12 uur voor reserveringen of informatie.
Home » Werken bij Bistro De Postkoets » Bistrorestaurant De Postkoets in Haaksbergen zoekt een zelfstandig werkende kok

Type horecabedrijf
Bistrorestaurant

Dienstverband
Fulltime

Datum toegevoegd
20 januari 2017

Bedrijfsinformatie
De Postkoets is een bekend begrip in Haaksbergen en omstreken. In ons restaurant bezorgen wij mensen een mooie avond met lekker eten. Daarnaast leveren wij grote en kleine cateringpartijen op locaties en bij mensen thuis.

Ons vaste keukenteam bestaat uit een chefkok (Sjoerd Franke) en souschef (Amy Schievink). Vanwege het succes van ons restaurant zijn wij op zoek naar een extra kok die zelfstandig kan werken. In de keuken en de bediening staan verder een aantal leerlingkoks en scholieren. Dit zijn allemaal gedreven personen met de ambitie om het onze gasten naar hun zin te maken.

Functieomschrijving
Ben jij een zelfstandig werkende kok en toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij eventueel zelfs doorgroeien tot souschef? Heb jij ervaring, creativiteit en geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij per 1 februari op zoek naar jou.

Aanbod
Wij bieden een leuke baan in een ervaren en enthousiast team. Tevens ben je gegarandeerd van een goed salaris, interne opleidingsmogelijkheden, kleding van de zaak en een reiskostenvergoeding.

Contact
Bistrorestaurant De Postkoets
t.a.v. Sjoerd Franke
Blankenburg 4a
7481 DX Haaksbergen

Call Now Button