Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12 uur voor reserveringen of informatie.
Home » Werken bij Bistro De Postkoets » Bistrorestaurant De Postkoets in Haaksbergen zoekt bedienend personeel

Type horecabedrijf
Bistrorestaurant

Dienstverband
Fulltime

Datum toegevoegd
20 januari 2017

Bedrijfsinformatie
De Postkoets is een bekend begrip in Haaksbergen en omstreken. In ons restaurant bezorgen wij mensen een mooie avond met lekker eten. Daarnaast leveren wij grote en kleine cateringpartijen op locaties en bij mensen thuis.

Ons team in de bediening bestaat uit ervaren en enthousiaste meiden en dames. In onze keuken staat een vast team, bestaande uit chefkok (Sjoerd Franke) en souschef (Amy Schievink) en aangevuld met leerlingkoks en enthousiaste scholieren. Iedereen die bij ons in dienst is, is gedreven en heeft de ambitie om het onze gasten naar hun zin te maken. Vanwege het succes van ons restaurant zijn wij op zoek naar iemand die een leidinggevende rol kan vervullen in de bediening.

Functieomschrijving
Ben jij bereid een verantwoordelijke rol op je te nemen in de bediening en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij ervaring, creativiteit en geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij per 1 februari op zoek naar jou.

Aanbod
Wij bieden een leuke baan in een ervaren en enthousiast team. Tevens ben je gegarandeerd van een goed salaris, interne opleidingsmogelijkheden, kleding van de zaak en een reiskostenvergoeding.

Contact
Bistrorestaurant De Postkoets
t.a.v. Sjoerd Franke
Blankenburg 4a
7481 DX Haaksbergen

Call Now Button