Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12 uur voor reserveringen of informatie.
Home » Werken bij Bistro De Postkoets » Bistrorestaurant De Postkoets in Haaksbergen zoekt afwas hulpen met ambities

Type horecabedrijf
Bistrorestaurant

Dienstverband

Voor wisselende dagen en in het weekend

Datum toegevoegd
18-02-2017


Bedrijfsinformatie
De Postkoets is een bekend begrip in Haaksbergen en omstreken. In ons restaurant bezorgen wij mensen een mooie avond met lekker eten. Daarnaast leveren wij grote en kleine cateringpartijen op locaties en bij mensen thuis.
Ons vaste keukenteam bestaat uit een chef/eigenaar  (Sjoerd Franke) en cheffin (Amy Schievink). Vanwege het succes van ons restaurant zijn wij op zoek naar een extra kok die zelfstandig kan werken. In de keuken en de bediening staan verder een aantal leerling-koks en scholieren. Dit zijn allemaal gedreven personen met de ambitie om het onze gasten naar hun zin te maken.

Functieomschrijving
Ben jij een leuke vlotte dame vanaf 15 jaar die mee wil groeien met het bedrijf! En toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij eventueel zelfs doorgroeien tot een echte serveerster? Ben je een aan pakker , creativiteit en geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij per 1 maart op zoek naar jou.

Aanbod
Wij bieden een leuke baan in een ervaren en enthousiast team. Tevens ben je gegarandeerd van een goed salaris, interne opleidingsmogelijkheden, kleding van de zaak en een reiskostenvergoeding.

Contact
Bistrorestaurant De Postkoets
t.a.v. Amy schievink en via mail (amyschief@gmail.com)
Blankenburg 4a
7481 DX Haaksbergen

Call Now Button