Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12 uur voor reserveringen of informatie.
Home » Pool voetbal

Pool voetbal

Met zijn allen een lekker potje poolen of toch liever voetballen? Bij Smit Groepsactiviteiten hoeven jullie niet te kiezen! Speel Pool Voetbal samen met je collega’s, familie, vrienden, buren of clubgenoten in een 5 x 3 meter grote pooltafel om het daar fanatiek tegen elkaar op te nemen!

Net als een normale pooltafel, is de mega-pooltafel van Smit uitgevoerd met een pocket in elke hoek en aan de lange zijden van de tafel. Daar moeten de ballen in worden geschoten. Maar wat je normaal netjes doet met een keu, mag je bij Pool voetbal met je voeten doen! Bij de start van het spel worden de 13 gekleurde ballen in een driehoek neergelegd en volgt de aftrap met de witte stootbal. Nadat alle gekleurde ballen gepot zijn, sluit je af met de zwarte 8-bal. Pool voetbal combineert de tactiek van pool met de behendigheid van voetbal en staat garant voor een paar uur plezier voor spelers én toeschouwers!

Smit Groepsactiviteiten beschikt over 2 mobiele poolvoetbalbanen die op elke gewenste locatie geplaatst kunnen worden. Graag organiseren we een compleet verzorgd toernooi voor jouw evenement, maar het is ook mogelijk om de banen zelf bij ons af te halen en op te bouwen!


Call Now Button