Home » Paasmenu

Paas menu      

Voorgerechten

Gebakken gamba’s

 Salade van pasta met crème fraice aangekleed met groene aspergetops, kwarteleitjes en een dressing van limoen/wasabi

Carpaccio met  groene asperges

 carpaccio gevuld met Salade van rucola ,

groene asperges voorzien van mango/chili mayonaise

Tussen gerecht

 

Aspergeroom soep

Rijkelijk gevuld met asperges en gerookte zalmfilet

Ossenstaartbouillon

Heldere krachtig consommé verrijkt met parels van wortel en  knolselderij

 

Hoofdgerecht (Keuze uit)

 

Duo entrecote en zeebaars

Geserveerd met een botersaus

Drieluik biefstuk , varkensoester en tongfilet

Voorzien van een kreeftensaus.

zalmfilet

Geserveerd met asperges en bearnaisesaus saus.

 

Nagerecht

 

Creme brulee

Crème van vanille met een pannacotta van kers en een bolletje husi gemaakt ijs van perzik en abrikoos.

Bavarois van sinaasappel en chocola

Met een mousse van sinaasappel /chocolade en een karamel/advocaatsaus

 

Portie asperges

Vraag naar onze dagprijs

Geserveerd met botersaus en gehakt ei

 

Dit menu word u met Pasen aangeboden voor

€ 29,50 incl. koffie

 

Call Now Button