Paas menu
Voorgerechten
Gebakken gamba’s
Salade van pasta met crème fraice aangekleed met groene aspergetops, kwarteleitjes en een dressing van limoen/wasabi
Carpaccio met groene asperges
carpaccio gevuld met Salade van rucola ,
groene asperges voorzien van mango/chili mayonaise
Tussen gerecht
Aspergeroom soep
Rijkelijk gevuld met asperges en gerookte zalmfilet
Ossenstaartbouillon
Heldere krachtig consommé verrijkt met parels van wortel en knolselderij
Hoofdgerecht (Keuze uit)
Duo entrecote en zeebaars
Geserveerd met een botersaus
Drieluik biefstuk , varkensoester en tongfilet
Voorzien van een kreeftensaus.
zalmfilet
Geserveerd met asperges en bearnaisesaus saus.
Nagerecht
Creme brulee
Crème van vanille met een pannacotta van kers en een bolletje husi gemaakt ijs van perzik en abrikoos.
Bavarois van sinaasappel en chocola
Met een mousse van sinaasappel /chocolade en een karamel/advocaatsaus
Portie asperges
Vraag naar onze dagprijs
Geserveerd met botersaus en gehakt ei
Dit menu word u met Pasen aangeboden voor
€ 29,50 incl. koffie