Voorgerechten
Rundercarpaccio / Steak Tartaar €13,25
Dun gesneden ossenhaas met een flonkerende basilicumcrème, gegrilde pitten en de luxe van Pecorino. Een explosie van smaken, afgemaakt met een delicate honing-mosterd dressing die de perfecte balans biedt.
Tapas Plate €13,75
Een feest voor de zintuigen! Laat je verleiden door een selectie van de meest verfijnde delicatessen: van gerookte zalm en paling tot sappige Black Tiger garnalen. Deze tapasschotel is een culinaire reis vol verrassingen.
Vitello Tonnato kalfsmuis met tonijstukjes €14,25
Een hemelse combinatie van licht gerookte kalfshaas, omhuld met romige tonijnmayonaise en garnalen. Dit gerecht is de perfecte samensmelting van land en zee, een symfonie van smaken op je bord.
Blinis met chevice van vissoorten en kaviar €16,75
Geniet van een luxe variatie aan blinis, rijkelijk belegd met rokerige zalm en verse Hollandse garnalen, afgewerkt met romige geitenkaas en een vleugje balsamico. Een verfijnde start van je culinaire avontuur.
Pulled porc slider €14,25
Kleine zachte buns gevuld met mals pulled porc,frissesla en onze zwarte bbq saus
Lauwwarme Salades
Warme Geitenkaas & Italiaanse Pastasalade €13,25
Een betoverende mix van zongedroogde tomaten, rocula en een hint van frambozengelei. Dit gerecht is een ware ode aan de Italiaanse keuken, met een verrassende twist.
Krokante Kip Gebakken in Bierbeslag €12,75
Krokante kip, perfect gebakken en geserveerd op een bedje van frisse sla. Deze salade combineert hartigheid met een explosie van texturen.
Ravioli spinazie met cantharellen €13.50
Huisgemaakte ravioli gevuld met romige spinazie verrijkt met gebakken cantharellen en zachte ,mozzarella, afgewerkt met een vleugje olijfolie
Warm & Koud Gecombineerde Voorgerechten
Champignons zoals in de Dordogne €12,75
Krokant gebakken in een perfect laagje bierbeslag, geserveerd met een pittige knoflooksaus die je smaakpapillen wakker schudt.
Gegratineerde Mosselen €13,75
Mosselen met een luxe combinatie van fijngehakte champignons, prei en ui, overgoten met een rijke kruidenboter. Een waar festijn voor de liefhebber!
Pannetje met Garnalen 31/40 €14,25
Sappige Black Tiger garnalen, gekarameliseerd met champignons en prei in een smeuïge kruidenboter. Perfect voor de echte liefhebber van zeevruchten.
Gegratineerde Slakken €14,75
Een klassiek gerecht, gegratineerd met champignons, prei en kruidenboter voor een authentieke smaakervaring die je zintuigen zal betoveren.
Tussengerechten
Champignonroomsoep €5,75
Een romige, verrukkelijke soep, vol met gebakken bospaddenstoelen en een wolkje opgeklopte room. Een heerlijke opwarmer!
Mosterdroomsoep €5,75
Een unieke, licht zoetzure mosterdsoep met knapperige uitgebakken spekjes. Dit gerecht zal je verrassen!
Heldere Bouillon met Rundvlees €5,75
Een heldere bouillon boordevol vers geplukte groenten, gegaard rundvlees en een scheutje Madeira. Comfort in een kom!
Franse Uiensoep €6,75
Een klassieke, Rijk gevulde uiensoep, gegratineerd met kaas op een knapperige crouton. Een waar genot!
Goulashsoep € 7,75
Een volle, kruidige Hongaarse soep, rijk gevuld met mals rundvlees, paprika, ui en aardappel. Perfect als hartig voorgerecht of stevige maaltijdsoep.
Hoofdgerechten & Big Green Egg Bereidingen
Tournedos van de Haas (Surf & Turf) €36,25
Een perfect gegrilde Ierse biefstuk, vergezeld van reuzengarnalen, met jus de veau en een hint van lavendel. Een luxueuze ervaring voor de fijnproever.
Gegrilde Entrecôte (250g) €26,50
Geserveerd met kruidenboter die smelt op je tong. Een sublieme keuze voor de echte steakliefhebber.
Gegrilde Rib-eye (250g) €26,50
Perfect gegrild met kruidenboter, deze steak biedt een explosie van smaken. Durf je meer? Per 50g extra: €4,50.
Porter house Steak (500g) €38,50
De koning der steaks, geserveerd met rijke kruidenboter. Voor de echte vleesliefhebbers een onvergetelijke maaltijd!
Gegrilde Lamsrack (300-350g) €38,50
Sappige lamskroon, overgoten met een honing-tijmsaus. Een symfonie van smaken die je niet wilt missen.
Kalf entrecote (240g) €34,25
Gegrild en geserveerd met een verfijnde appel-calvadossaus en gekarameliseerde appeltjes. Een waar feest voor je smaakpapillen!
Spies “De Postkoets” €26,50
Een robuuste spies met vier soorten vlees, paprika, ui en spek, geserveerd met een rijke stroganoffsaus. Perfect voor de avontuurlijke eter.
Gebraiseerde Spareribs €24,75
Smaakvolle varkensribben, gegrild en gebraiseerd in een ketjap-chilimarinade, geserveerd met BBQ-saus. Een explosie van smaken!
Gegrilde Spiesen
Saté van Ossenhaas €23,75
Medaillons van ossenhaas aan een spies, geserveerd met een pittige pepersaus. Een waar genot voor de vleesliefhebber!
Spies van Varkenshaasoesters met Bacon €22,75
Malser dan mals, met champignonroomsaus en knapperige bacon. Een combinatie die je niet wilt missen!
Schnitzel “Uit de Pan” €19,75
Perfect gebakken schnitzel met een romige saus. Een klassieke favoriet die nooit teleurstelt.
Specialiteiten voor 1 Persoon
Roerbak Kipsaté €22,50
Kipfilet Hawaï met kerriesaus, gember en oestersaus, geserveerd met wilde rijst. Een exotische ervaring!
Kalfslever “Sandringdam” €23,75
Een klassieker met gebakken spek, ui en appeltjes. Een authentiek gerecht met een luxe twist.
Grilled Spies van Bavette €24,75
Gemarineerde bavette met spek, overgoten met een jus de veau met lavendel. Pure verwennerij voor de fijnproever!
Spies “Onwies” (1kg) €42,50
Voor de grote eters: 1 kilogram ossenhaas, in twee rondes geserveerd, met een saus naar keuze. Durf jij de uitdaging aan?
Visgerechten
Vis Spies De Chef €28,25
Malse tong rol, Black Tiger garnalen en zalmfilet met saffraan saus, geserveerd met pasta en spinazie. Een zee van smaken!.
Doradefilet met Beurre Blanc – € 26,50
Perfect gebakken doradefilet, overgoten met een klassieke Franse beurre blanc-saus van boter, witte wijn en sjalotjes. Licht, romig en verfijnd, geserveerd met seizoen groenten.
Gebakken Zalmlende €26,75
In roomboter gebakken, geserveerd met kreeftensaus en een gegrilde reuzengarnaal. Luxe op je bord!
Zeewolffilet met Black Tiger Garnalen €26,50
Perfect gebakken zeewolffilet met boterdillesaus en een Black Tiger spies. Een verfijnde keuze voor de visliefhebber!
Zeetong € 42,50
Perfect gebakken zeetong, geserveerd met een verfijnde beurre blanc-saus en seizoensgroenten. Elegant, licht en vol van smaak – een ware traktatie voor de liefhebber van vis.
Specialiteiten voor 2 Personen
(Ook mogelijk voor 1 persoon)
Chateaubriand €32,50 p.p.
Dubbele biefstuk van de haas, afgeblust met rode wijn en geserveerd met paprika, champignons en ui.
Boeuf Stroganoff €24,75 p.p.
In een pannetje geserveerd, met gebakken ossenhaas en stroganoffsaus, vergezeld van pilav rijst.
Heeft u een allergie?
Onze aparte allergenenkaart biedt ook vegetarische gerechten
Creatief en uitdagend!
Onze keukenbrigade gaat de uitdaging aan om van elk gerecht iets bijzonders te maken, met oog voor detail en passie voor smaak!
Het niet te kiezen menu!!
Vier-gangen: €38,50
Vijf-gangen: €42,50
Zes-ganen: €45,50