Bubbel voetbal

Voetbal is natuurlijk al een prachtspel, maar wat als beide teams zélf in een bal zitten? Dan wordt het een hilarisch prachtspel! Bubbel voetbal is dé hit van het moment; een absolute topper voor sportieve groepsevenementen!

Onze Bubbel voetbal ballen hebben een diameter van anderhalve meter. De speler kruipt in de bal en transformeert daarmee in een lachwekkende Bubbel voetballer. Na het eerste fluitsignaal begint het echte spektakel waarbij spelers zich al stuiterend, rollend en botsend een weg naar het goal van de tegenstander banen. Een tafereel dat ook voor de toeschouwers een komische lust voor het oog is.

Afhankelijk van de veldomvang zijn er verschillende spelvarianten mogelijk. Samen met Organisatiebureau Aiantas verzorgen wij de Bubbel voetbal evenementen bij Sportcentrum de Tuunte in Winterswijk, maar ook huur van de ballen voor uw eigen passende locatie is mogelijk. U wordt dan begeleid door een van onze deskundige, gezellige medewerkers.

INFORMATIE

  • 8 tot 40 personen
  • 1 uur tot 4 uur
  • vanaf € 9,- p.p.

http://www.smitgroepsactiviteiten.nl/

De mogelijkheden van Bistro de Postkoets

Een heerlijk diner tijdens een avond uit? Een feest speciaal voor u op maat gemaakt? Catering aan huis of op locatie?

Bistro De Postkoets is dé plek voor een smakelijke en gezellige avond uit, een onvergetelijk feestje, of gewoon een lekker menu voor thuis!