Archery tag

Je collega, beste maat, buurman, zus of baas belagen met pijl en boog! Bij Smit Groepsactiviteiten kan het gewoon! In een imposant strijdveld met bunkers nemen jij en je teamgenoten het samen op tegen jullie tegenstanders! Archery Tag brengt de spannende spelbeleving van paintball, maar dan zonder de bijbehorende verf en blauwe plekken! En… waar iedereen paintball inmiddels wel kent, is Archery Tag nog splinternieuw in Nederland!

Op een tactische manier banen jij en je teamgenoten je een weg door de bunkers. Met de pijlen met zachte foampunt schieten jullie samen op de targets van de tegenstanders. Het eerste team dat alle targets van de tegenstander heeft getagd, wint de battle!

Met de Archery Tag opstelling van Smit Groepsactiviteiten toveren we jouw locatie in no-time om in een echte war-zone! Zodra de bunkers staan en het spel is uitgelegd kan de strijd beginnen!

De mogelijkheden van Bistro de Postkoets

Een heerlijk diner tijdens een avond uit? Een feest speciaal voor u op maat gemaakt? Catering aan huis of op locatie?

Bistro De Postkoets is dé plek voor een smakelijke en gezellige avond uit, een onvergetelijk feestje, of gewoon een lekker menu voor thuis!